Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam(Problem)

VioiD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto na steam w któym jest 1 gra (l4d 2) miałem formata i po sciągnięciu steama postanowiłem zalogować się do gry. Ku mojemu zdziwieniu dostałem informacje że mam odebrać w e-mail jakiś kod by potwierdzić coś tam. I tutaj zaczyna się problem po 1 nie pamiętam e maila a jak już go mamto nie znam hasła i nie da rady go odzyskać. Po 2 pisałęm do tego supportu i kazali mi napisać jakiś kod z gry ALE GRE "gifnął" mi kolega z którym już od dawna nie mam kontaktu. jest jakaś możliwość odzyskania konta? Hasło i nick znam... ale e maila nie i to znaczy że już moge się z kontem pożegnać? Za pomoc max lajków i 5.

Opublikowano

@Up

Dzięki za dobicie xD

@Top

Jak ktoś wie jak pomóc byłbym wdzięczny.

Opublikowano

To tak, hasło do email można chyba odzyskać sms'em na telefon, albo tym pytaniem.

A Supportowi napisz, że to był Gift, ewentualnie napisz login konta.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Konto to :

xxxgotixxx

I hasła do email nie pamiętam bo to był e mail tak by był... Ale skąd małem wiedzieć ze wprowadzą jakieś góno które mi zabierze konto... w l4d 2 pykałem dziennie po 2h szkoda tak teraz stracić tą grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...